Ладижинська сільська територіальна громада
Уманського району Черкаської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт про базове відстеження результативності Рішення Ладижинської сільської ради від 25.06.2020 №15-21/VII "Про затвердження Регламенту роботи відділу Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ладижинської сільської ради"

Дата: 24.06.2020 16:15
Кількість переглядів: 561

 

ЗВІТ

про базове відстеження результативності рішення Ладижинської сільської ради від 25.06.2020 №15-21/VII «Про затвердження Регламенту роботи відділу Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ладижинської сільської ради»

 

1. Вид та назва регуляторного акта, результативність якого відстежується, дата його прийняття та номер:

Рішення Ладижинської сільської ради «Про затвердження Регламенту роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ладижинської сільської ради» від 25.06.2020 №15-21/VII.

 

2. Назва виконавця заходів з відстеження:

Ладижинська сільська рада.

 

3. Цілі прийняття акта

Основними цілями прийняття акту є:

За результатами реалізації регуляторного акту планується досягти основних його цілей

  • - забезпечення прозорості, відкритості та зрозумілості дій у сфері надання адміністративних послуг;
  • - виконання стандартних, спрощених процедур для отримання бажаного результату;
  •  - отримання максимуму адміністративних послуг в одному місці.

 

4. Строк виконання заходів з відстеження

З 20.05.2020 по 21.06.2020.

 

5. Тип відстеження

Базове відстеження.

 

6. Методи одержання результатів відстеження

Статистичний та соціологічний методи.

 

7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержання даних

Враховуючи  цілі регулювання, для базового відстеження результативності зазначеного регуляторного акта були визначені наступні показники результативності:

  • кількість адміністративних послуг;
  • кількість суб’єктів звернень;
  • витрати часу на отримання адміністративної послуги;
  • кількість скарг щодо процедур отримання адміністративних послуг.

 

8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта

У  приміщенні для облаштування центру надання адміністративних послуг проводяться  ремонтні роботи і фактично центр не працює послуги ще не надаються, даний регуляторний акт приймається вперше.

Рівень поінформованості одержувачів послуг і інших зацікавлених осіб з основними положеннями регуляторного акта є високий, оскільки проект акту разом з аналізом регуляторного впливу проекта рішення «Про затвердження Регламенту відділу Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ладижинської сільської ради був розміщений  на офіційному вебсайті Ладижинської сільської ради https://ladyzhynska-gromada.gov.ua/ . Пропозицій та зауважень від фізичних осіб та суб’єктів господарювання не надходило.

Прогнозується, що після прийняття регуляторного акта будуть створені зручні та доступні умови для отримання адміністративних послуг громадянами та підприємцями, а його реалізація забезпечить дотримання єдиного прозорого механізму щодо порядку взаємодії адміністраторів ЦНАП та представників суб’єктів надання адміністративних послуг при організації надання адміністративних послуг.

 

9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей

Оцінка результатів реалізації рішення Ладижинської сільської ради «Про затвердження роботи відділу Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ладижинської сільської ради» здійснювалась шляхом аналізу статистичної та соціологічної інформації.

Основними показниками результативності зазначеного рішення є упорядкування взаємодії адміністраторів з суб’єктами надання адміністративних послуг, створення комфортних умов для отримання суб’єктами господарювання та громадянами, в тому числі з обмеженими фізичними можливостями, якісного сервісу з надання адміністративних послуг за принципами «Організаційної єдності» та «Єдиного вікна», а саме: вичерпне інформування, фахове консультування, оперативний прийом та видача оформлених пакетів документів.

За результатами реалізації регуляторного акту планується досягти основних його цілей - забезпечення прозорості, швидкості та зручності процедур надання адміністративних послуг суб’єктами звернень, вдосконалення цих процедур та їх уніфікацію, запровадження єдиних стандартів роботи Центру (його віддалених робочих місць адміністраторів Центру), та виключення корупційної складової під час контакту із суб’єктами господарювання та громадянами.

Термін дії регуляторного акта: не обмежений. Внесення змін буде відбуватися у разі необхідності, зокрема, після відстеження результативності регуляторного акта або зміни чинного законодавства України.

Таким чином, беручи до уваги викладене вище, вважаємо за необхідне діючий регуляторний акт залишити без змін та провести періодичне відстеження його результативності у терміни відповідно до вимог ст. 10 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

 

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь